April 19, 2024

News Cymru

Two sides to every headline

Η Γερμανία πιέζει για ελληνική χρεοκοπία – Για λόγους των Ελλήνων

Μετάφραση από το Google

Γερμανός υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε είναι εισηγμένες σήμερα από το Reuters, όπως λέει?

“Οι υποσχέσεις από την Ελλάδα δεν είναι αρκετό για μας πια,» είπε ο Σόιμπλε. “Με ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας που θα πρέπει πρώτα να εφαρμόσουν τα μέρη του παλαιού προγράμματος και να σώσει.”

Νομίζω ότι η είναι η πιο κραυγαλέα η Γερμανία μπορεί να είναι χωρίς ουσιαστικά να λέει «Η Ελλάδα πρέπει να προεπιλογή”

Δεν κάνει καμία διαφορά στη Γερμανία, αν δώσει τα χρήματα τώρα ή αργότερα, αλλά είμαι θετικός στη Γερμανία, η Μέρκελ και Σόιμπλε θα προτιμούσε πολύ να δώσει 100 δισεκατομμύρια ευρώ την Ελλάδα αφού η χώρα έχει αθετήσει.

Η Γερμανία θα προτιμούσε πολύ να δώσουν τα χρήματα για να επιστρέψει τους ανθρώπους που είχαν χάσει τις αποταμιεύσεις τους και όχι τα χρήματα που θα την ελληνική κυβέρνηση η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι εντελώς ανίκανη.

Δεν πιστεύω ότι οι συνθήκες στη Γερμανία ζητούν οι σοβαρές πρόκειται να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Η Γερμανία ζητά την εξωφρενική δεσμεύσεις από την Ελλάδα και ελπίζει και προσεύχεται ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πει “φτάνει πια, θα προεπιλογή”.

Μέρκελ, Σόιμπλε και η Γερμανία θα πρέπει να απογοητεύονται ότι παρά τις εξωφρενικές συνθήκες, η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να είναι διατεθειμένη να τους φιλοξενήσει.

Αυτή η συνέντευξη από Σόιμπλε, πιστεύω ότι δείχνει την απόλυτη απελπισία της Γερμανίας για την Ελλάδα στη χρεοκοπία.

Η Μέρκελ έχει ήδη συνεπάγεται ότι είναι περισσότερο από χαρούμενος για την ΕΕ να χρησιμοποιήσει τις ΕΣΧΕ να μαζέψει τα κομμάτια της ελληνικής χρεοκοπίας.Πιστεύω ότι η Μέρκελ είναι περισσότερο από πρόθυμοι για την ελληνική κυβέρνηση να καταστραφεί από προεπιλογή, για τον ελληνικό λαό να απελευθερωθεί και η Γερμανία θα αυξήσουν το κεφάλαιο της οικονομίας.

Το μείζον θέμα είναι η Γερμανία που εκβιάζονται από τις τράπεζες.

Μέρκελ και η Γερμανία γνωρίζει ότι τα χρήματα διάσωσης πρόκειται κατ ‘ευθείαν στις τράπεζες, και δεν το ήθελε.

Πιστεύω ότι η Γερμανία και η Μέρκελ θέλει την Ελλάδα να προεπιλογή, θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα ΕΣΧΕ για την ανακεφαλαιοποίηση της ελληνικής οικονομίας μετά οι τράπεζες δεν επιτρέπουν Έλληνες και να συνεχίσει σε μια χώρα που έχει απαλλαγεί από το τεράστιο βάρος της ανικανότητας της κυβέρνησης.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι μια υβριστική Μέρκελ, η οποία πρέπει να ενημερώσετε ελληνικής κάνει κάτι σωστό!

Get the latest updates in your inbox

I